ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Policia Local fa xerrades sobre l'ús de l'skate als joves
PUBLICAT Divendres, 28.02.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

skate - imatge webL'efectiu d'Educació per la Seguretat, de la Policia Local, està duent a terme accions formatives en l'àmbit escolar. Aquestes actuacions s'emmarquen dins el Pla de proximitat iniciat recentment i té per objectiu donar consells, alertar sobre els perills i reforçar la protecció a infants i joves. Aquesta setmana, la caporal Isabel Torrent ha dut a terme una xerrada als alumnes de primer d'ESO de la Secció d'Institut de Canet.

Moltes vegades, els menors no són conscients del perill que comporta anar enfilat a l'skate pel carrer, per ells mateixos i per la resta de vianants. Fer-ho de forma correcta i en els llocs adequats és molt important. També se'ls ha informat de les sancions que s'apliquen quan s'incompleixen les ordenances i que, en el cas dels menors, han de ser assumides pels seus pares.

La pràctica de l'skate s'ha posat molt de moda entre els joves. Patins i patinets també es fan servir molt habitualment. Sovint s'utilitzen per desplaçar-se i a vegades no s'és conscient dels perills que comporten. La Policia Local vol incidir en l'explicació d'aquests perills perquè se sigui conscient del seu ús en l'espai públic. Entre els joves es reivindica des de fa temps un nou skateparc des que va desaparèixer l'espai de l'exterior de Vil·la Flora.

^