ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Actuació conjunta entre Policia Local i Mossos d'Esquadra
Hi intervé també la Unitat canina de la Policia Local
PUBLICAT Dimarts, 04.02.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Divendres, 31 de gener, la Policia Local de Canet de Mar i el Cos de Mossos d’Esquadra de la Comissaria ABP d’Arenys de Mar, van dur a terme una actuació conjunta en matèria d’ordre públic i seguretat ciutadana en un local de pública concurrència del municipi.

Arrel de diverses informacions recollides pel nou escamot de policia de proximitat de la Policia Local, es va tenir coneixement que dins d’aquest local s’estaria duent a terme el consum de substàncies estupefaents per part d’algun dels seus clients. Un cop comprovats els fets, el divendres 31 de gener, poc abans de les nou del vespre, es va fer una entrada conjunta entre els dos cossos policials, en aplicació a la Llei 1/1992 de Protecció de la Seguretat Ciutadana.

L’operatiu conjunt, format per 12 policies i la unitat canina de la Policia Local, van identificar unes 15 persones que hi havia a l’interior i van aixecar 3 actes administratives per tinença de substàncies estupefaents de tipus haixix, marihuana i cocaïna. A les persones denunciades se’ls incoaran els expedients sancionadors per falta greu, que preveuen multes superiors als 300 euros.

Tanmateix, es va aixecar acta d’inspecció a aquest establiment públic, sense que s’observés cap infracció a les normes que el regulen.

^