ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dissabte Canet rep al pilot Joan Pedrero
PUBLICAT Dimecres, 29.01.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Cartell rebuda J PedreroAquest dissabte, 1 de febrer, es farà la festa de rebuda al pilot de motos Joan Pedrero, per celebrar el seu pas pel rallie Dakar. La festa començarà a les 10.30 hores, amb la concentració de motos al polígon industrial. Des d'allà, com ja s'ha fet en altres ocasions, el pilot encapçalarà el grup, tot fent una passejada que recorrerà tota la riera Gavarra i anirà fins al carrer Ample. A l'Ajuntament l'esperaran els responsables del Govern municipal, amb el regidor d'Esports, Toni Romero, al capdavant. 

Es preveu que Pedrero surti al balcó de l'Ajuntament i des d'allà saludi tots els canetencs que volen reconèixer-li amb aquesta rebuda, el mèrit i l'esforç descomunal que suposa participar i acabar amb èxit un rallie d'aquestes característiques. Joan Pedrero ha participat aquest any amb l'equip Sherco. Tot i no haver entrenat abans amb la moto de la cursa, ha obtingut una meritòria 21ena posició a la general, a 9 hores i 19 minuts de Marc Coma, el guanyador d'aquest Dakar. Pedrero va guanyar la quarta etapa, entre Sant Juan i Chilecito, de 563 kms. Ha estat dins del Top 10 de la classificació en cinc etapes.

Com ja és habitual en totes les trobades que Pedrero té amb la gent de Canet, després de la rebuda oficial, el pilot es farà fotografies amb tothom que ho desitgi.

 

^