ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Obres d'instal·lació de la banda ampla
PUBLICAT Dilluns, 20.01.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Canet forma part dels 19 municipis inclosos a la primera fase d'instal·lació de la xarxa de telecomunicació comarcal de banda ampla. Ara que les obres ja s'han dut a terme a força municipis d'aquesta primera fase, arriba el torn de Canet de Mar.

La previsió és que les obres comencin aquesta setmana del 20 de gener i s'allarguin al voltant de cinc setmanes. Es tracta d'uns treballs que no impliquen un gran trasbals de maquinària i operaris, perquè s'obrirà una rasa de petites dimensions, però ho farà en una zona molt concorreguda. D'aquí que, des de l'Ajuntament i les empreses constructores, es vulgui informar àmpliament els ciutadans i destorbar-los al mínim possible. L'obra seguirà el recorregut següent:

- Rotonda de la ronda Ferrer de Canet (just abans de l'entrada al túnel que travessa l'autopista)

- Via Figuerola

- Plaça Busquets

- Riera Gavarra, fins a l'avinguda General Moragas

La banda ampla seguirà fins al carrer Ample, però a les obres de la part baixa de la riera ja es va preveure el pas de la banda ampla i per tant el trasbals serà menor.

La Policia Local i les empreses constructores senyalitzaran tot el recorregut i guiaran, si cal, el pas alternatiu dels vehicles. El principal canvi és que la via Figuerola serà d'un únic sentit, descendent.

Qualsevol dubte que tingueu el podeu consultar directament a la Policia Local (93 794 00 88).

planol obra banda ampla

Pla Estratègic Maresme 2015

Aquesta és una obra que fa el Consell Comarcal i forma part del Pla Estratègic del Maresme 2015. A més a més de Canet, formen part d'aquesta primera fase els municipis de: Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Calella, El Masnou, Malgrat de Mar, Mataró, Montgat, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Santa Susanna, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.  Web del Consell Comarcal de Maresme.

^