ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El president de la Diputació inaugura la Fira Mercat Modernista
PUBLICAT Dilluns, 16.09.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La sisena Fira Mercat Modernista ha estat inaugurada aquest any pel president de la Diputació de Barcelona, el senyor Salvador Esteve, que ha vingut acompanyat de la seva esposa, remarcant així l'aire festiu, lúdic i cultural de l'esdeveniment. Des de l'Ajuntament també s'ha volgut convidar els diputats que tenen més relació amb l'àmbit organitzatiu de la Fira i que són els de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme. Així, han estat també amb nosaltres els senyors Joan Roca, Jordi Subirana i Ramon Riera.  A banda d'aquestes autoritats, i com ja és habitual en molts esdeveniments que es fan a Canet, no s'han volgut perdre la cita els diputats de la nostra comarca Joan Morell, Benet Maimí i Diego Sánchez, el conseller comarcal Alfons Molons i els alcaldes de les poblacions veïnes d'Arenys de Mar, Argentona, Tordera i Sant Pol de Mar i que són Estanis Fors, Ferran Armengol, Joan Carles García i Montserrat Garrido. Aquesta darrera va acompanyar-nos vestida d'època. 

Inauguració Fira Mercat Modernista  Inauguració Fira Mercat Modernista

El president de la Diputació va ser rebut per l'alcalde Jesús Marín i pel regidor de Promoció Econòmica i màxim responsable de la Fira, Albert Lamana. També pels regidors i regidores de l'Equip de Govern i de l'oposició. Anaven vestits d'època els regidors Albert Lamana, Cati Forcano, M.Assumpció Sànchez i Sílvia Tamayo. Les pubilles i els hereus de Canet, escollits a la darrera Festa Major, esperaven les autoritats i van obsequiar l'esposa del president amb un ram de flors.

L'alcalde, després que Salvador Esteve signés al Llibre d'Honor de la corporació, va lliurar-ne una reproducció dels gegants del barri dels Abells, Petrus i Carlota. Abans de desplaçar-se fins a l'escenari de la plaça Universitat per a l'espectacle d'inauguració, el president, l'alcalde i el regidor de Promoció Econòmica van adreçar unes paraules als ciutadans vestits d'època, que esperaven a la Sala de plens que es donés el tret de sortida a la sisena Fira Mercat Modernista. Una cercavila va portar tothom fins a la plaça Universitat, per a l'acte oficial d'inauguració.

Inauguració Fira Mercat Modernista    Inauguració Fira Mercat Modernista

Inauguració Fira Mercat Modernista   Inauguració Fira Mercat Modernista

Informació relacionada

^