ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Passejada adaptada al Modernisme de Canet
PUBLICAT Divendres, 23.08.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

logotip ATGEl diumenge 15 de setembre, l'Associació de Treballadors dels Garrofers, farà una passejada adaptada al Modernisme de Canet. És com una marxa popular però adreçada a persones amb problemes de mobilitat. Tot i això s'hi pot apuntar tothom.

La sortida s'ha fet coincidir amb la celebració de la 6a Fira Mercat Modernista, per la qual cosa molts dels espais que es visitaran estaran guarnits i plens d'activitat. La sortida es farà des del Santuari de la Misericòrdia a les 10.00 hores i el recorregut és el següent: passeig de la Misericòrdia, carrer Josep Mora, riera Buscarons, carrer de la Font, carrer Castanyer i carrer Ample fins a la plaça Universitat, on es donarà per finalitzada i s'hi servirà un vermut.

Les inscripcions es poden fer a partir del 3 de setembre a Vil·la Flora i a la casa Museu Lluis Domenech i Montaner. Té un cost de 5 € per persona i inclouen la passejada i el vermut. Si us cal més informació podeu adreçar-vos a: http://treballadorsdeelsgarrofers.webnode.es ; treballadorsdelsgarrofers@gmail.com

^