ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El músic canetenc Xavier Dotras actua a Berlín
PUBLICAT Divendres, 23.08.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Xavier Dotras TRIO continua amb la seva gira internacional i aquesta setmana fa tres actuacions a Alemanya, en concret fa un concert a Berlín i dos a Frankfurt.

Ahir dijous van actuar al prestigiós museu Haus am Waldsee de Berlín. Era un acte organitzat per l’Ambaixada Espanyola de la capital alemanya. El Haus am Walssee és des de 1946 un dels principals espais expositius d'art contemporani a Alemanya.

I aquest cap de setmana, 24 i 25 d'agost, el trio actuarà al Museumsuferfest de Frankfurt, un dels principals festivals culturals d’Europa. El grup oferirà un repertori diferent per cada un dels concerts d’aquesta gira. Aquests repertoris constaran de temes extrets dels quatre treballs que ha editat el grup els darrers deu anys:  Retrospectives (2004), Nit (2006), Vincent (2009) i Preludes (2011). També oferirà un tastet del seu proper treball.

Actualment el trio està immers en la celebració del 10è aniversari de la formació. Per aquest motiu durant la propera tardor s’editarà un nou treball que s’anomenarà La Maison Jaune. Aquest CD servirà per commemorar l’aniversari d’un grup que des de 2003  s’ha mantingut estable pel que fa als membres que el composen, amb César Martínez a la bateria, Toni Pujol al contrabaix i Xavier Dotras al piano i a la composició dels temes. Ja des del seu inici Xavier Dotras TRIO ha anat forjant un so propi i característic que ha portat a aquesta banda catalana de jazz a escenaris de festivals de gran prestigi de bona part d’Europa i de  l’Estat Espanyol com Anglaterra, França, Holanda, Romania, Polònia, Itàlia i Alemanya.

^