ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La senadora Montserrat Candini visita Canet
PUBLICAT Dijous, 25.07.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Visita Montserrat CandiniAquest dimecres hem rebut la visita de la senadora i alcaldessa de Calella, Montserrat Candini. Ha vingut convidada pels canetencs Josep Rovira i Josep Isern, exalcalde i exregidor de l'Ajuntament respectivament, ja que aquests estaven interessats a mostrar-li diverses iniciatives turístiques i de promoció local. La senadora ha estat rebuda primer a l'Ajuntament, per l'alcalde Jesús Marín, amb qui ha tingut l'oportunitat d'intercanviar impressions i aspectes relacionats amb els municipis que representen.

Candini ha visitat amb l'alcalde i amb Josep Isern l'antiga Escola de Teixits de Punt, avui Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil (CRTTT), on ha copsat els projectes en marxa i s'ha debatut sobre les opcions de recuperar la formació específica en aquest espai, avui centrat en la investigació. 

La visita ha acabat amb una trobada al Santuari de la Misericòrdia. Allà els esperava Josep Rovira per guiar la senadora per la història d'aquest temple neogòtic. El turisme religiós genera un gran nombre de visites i es volia mostrar a Montserrat Candini tot el potencial de l'entorn de la Misericòrdia i valorar-ne les seves possibilitats turístiques.

^