ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ensurt a la riera Buscarons per una fuita de gas
PUBLICAT Dimecres, 04.08.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Dilluns passat, dia 2 d´agost, cap a un quart de deu del vespre, diversos vianants de la riera Sant Domènec van alertar la Policia Local perquè havien sentit molta olor de gas, i perquè havien saltat dues tapes del clavegueram. 

Un cop comprovats aquests fets es van avisar els bombers de la Generalitat i el servei d´urgències de l´empresa Gas Natural, perquè comprovessin la possible avaria a la canonada del gas, davant del número 2 de la Riera Buscarons. En el moment dels fets, al lloc hi havia una dotació subcontractada de l´empresa Enher que feia reparacions elèctriques.

A dos quarts i mig de deu van arribar els Bombers, que van confirmar una fuita important de gas en aquest indret, la qual cosa va motivar el desallotjament immediat per motius de seguretat de tots els veïns i vianants, i de les persones que estaven assegudes a les terrasses més properes de la riera Sant Domènec.

L´empresa de serveis Gas Natural va tallar el subministrament de gas per poder solventar l´avaria, i els treballs de reparació es van perllongar durant tota la nit i fins el migdia de dimarts dia 3 d´agost.

Fins al moment es desconeixen les causes que va motivar l´avaria, si bé  l´Ajuntament de Canet de Mar ha demanat explicacions a les empreses Gas Natural i Fecsa Endesa perquè informin sobre els fets i les mesures que han adoptat per evitar altres situacions similars.


Informació publicada el dimecres 4 d'agost de 2004

^