ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Neix l'entitat Voluntaris de Protecció Civil de Canet de Mar - Any 2012
PUBLICAT Dilluns, 27.05.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Signatura conveni Voluntaris Protecció Civil - any 2012Aquesta passada setmana s'ha signat a l'Ajuntament de Canet de Mar, el conveni de col·laboració entre el consistori i l'entitat recentment creada Voluntaris de Protecció Civil - Any 2012. A la sessió plenària de 31 de maig de 2011, es va reconèixer l'Agrupació de voluntaris de protecció civil de Canet de Mar, com a única associació d'aquestes característiques vinculada al municipi. Al desembre de 2012, també en sessió plenària, es va acordar la revocació del reconeixement d'aquesta agrupació de voluntaris. Així, l'abril de 2013, el Ple va reconèixer l'Associació Voluntaris Protecció Civil Canet de Mar - any 2012, com a l'única associació d'aquestes característiques vinculada a Canet.

Com que calia signar un nou conveni que formalitzés la col·laboració de l'entitat amb el consistori i amb la població de Canet de Mar, aquest maig s'ha oficialitzat l'entesa amb un acte de signatura, que han dut a terme l'alcalde Jesús Marín i el president de la nova entitat, Josep M. Luque, assistits per la secretària de la corporació, Núria Mompel i davant la presència del tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Toni Romero, que té delegada la responsabilitat de la Policia Local i per tant, és qui coordina, juntament amb els màxims responsables del cos, les tasques de seguretat en actes i esdeveniments locals.

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil Canet de Mar - any 2012 ha participat aquest cap de setmana, en el control i la vigilància de la cursa Canet Race.

Més informació de l'associació a l'apartat d'entitats del web municipal.

^