Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Es presenta l'ARTIMERCAT, una fusiķ d'art amb els productes del mercat
Campanyes de la Plaįa Mercat
PUBLICAT Divendres, 14.09.2012
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

Plaįa Mercat - ArtimercatAquest dissabte, i aprofitant l'esclat de la Fira Modernista, els venedors de la Plaįa Mercat inauguren l'Artimercat. La idea ha nascut de l'oferiment de la propietāria de la botiga de decoraciķ i objectes de regal Charlotte Mon Amour, per decorar la Plaįa. Des de Promociķ Econōmica es va valorar molt positivament l'opciķ, com una oportunitat de canvi i dinamitzaciķ de l'espai. Dissabte 15, per celebrar-ho, els venedors, que aniran vestits d'čpoca, regalaran als vianants que passin per la zona, una peįa de fruita i un punt de llibre i convidaran els clients de la Plaįa.

La Plaįa Mercat s'ha decorat totalment, omplint els espais buits que hi ha havia a la nau. El canvi és molt important i conjuga els productes frescos i de qualitat que es venen a les parades, amb l'art i la cultura.

El mercat és del poble, i tenir-lo viu i en condicions contribueix a la dinamitzaciķ i la prosperitat local. Fa anys que els venedors duent a terme iniciatives encaminades a la difusiķ i promociķ dels seus productes. Així, amb la colˇlaboraciķ de diversos restaurants s'han pogut fer campanyes com la de la Festa Major i també s'han establert llaįos amb comerįos per  fer  campanyes mensuals, noves i variades. Tot plegat per publicitar i dinamitzar la venda de proximitat a Canet. Ara s'entra amb aquesta nova colˇlaboraciķ, amb la qual participen diversos artistes locals que aprofitaran l'espai per difondre i exposar la seva obra. 
  

Quč s'ha fet i es farā:

•    Es netegen i s'omplen totes les parades buides amb quadres, escultures, cerāmiques, fotografies... Els  artistes que exposen primerament la seva feina sķn: Josep M. Parxacs, Isabel Riera, Alfons Viņas, J.A. Maynat, Núria Genís, Isabel Rosales, Serena Cantieri, Pilar Perosanz, l’Associaciķ de dones Salvia i Artimercat (equip que ha organitzat la decoraciķ).
•    S'identifica l'espai amb quatre grans etiquetes de l’Artimercat a les portes i la faįana de la Riera i es guarneixen les baranes de les quatre portes d'accés.
•    S’omplen i guarneixen tots els marbres que eren buits i s'amplia la zona infantil. Els elements de decoraciķ tenen a veure amb el mercat i s'han utilitzat materials reciclables en la seva elaboraciķ.
•    Els productes de venda de collita o elaboraciķ prōpia, portaran etiquetes de l’Artimercat.
•    Es comenįa una nova campanya, amb la botiga Canet Emmarca i es farā un sorteig, el dia 6 d’octubre, de 6 lots de pintura de belles arts per a nens.

Punt de llibre d'artimercat 2012Els artistes que d'una manera o d'altre estan treballant per Artimercat sķn:

ISABEL RIERA             pintora
PILAR PEROSANZ      modista i  patronatje de roba
SERENA CANTIERI    artista en joies
ISABEL ROSALES       pintora
JOSEP MARIA PARXACS      pintor i fotōgraf
JOSE ANTONIO MAYNAT    pintor
ASSOSIACIĶ DE DONES SALVIA    variat :  actualment amb labors de ganxet
NURIA GENIS     roba de nens feta a mā i pintora
ROSA MARTÍ    pintora
Nois i noies alumnes de Fede a Vil.la Flora     pintura i dibuix
CONSOL ABELLAN      decoradora
VADOR I MIQUEL         vitralls
ALEJANDRA HEMMINGSEN    bandalas de llana

El mercat estā disponible per a quaselvol artista o artesā que li interesi exposar la seva obra. Contacte: Nuri, telčfon  937954500

Altres activitats organitzades:

Taller de Vitrofusiķ (fusing)

Exposiciķ d'obres dels alumnes de dibuix i pintura de Vilˇla Flora

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^