ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament renova l'espai de joc infantil de la plaça 11 de Setembre
Retirada d'un joc infantil per garantir la seguretat dels infants
PUBLICAT Dijous, 17.10.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Retirada i renovació del joc

Aquesta setmana, la Brigada municipal ha retirat un joc combinat infantil situat a la Plaça 11 de Setembre a causa del desgast i la descatalogació de l’equipament.

El seu ús intensiu al llarg dels anys havia deteriorat parts importants, com ara l’escala d’accés i la rampa del tobogan, fet que suposava un risc per a la seguretat dels infants que l'utilitzaven.

Actualment, l'Ajuntament està treballant en l’adjudicació d’un contracte menor per a la instal·lació d’un nou joc infantil en aquest espai. Encara no es disposa de l’import definitiu, però es preveu que el procés estigui resolt i que durant l’últim trimestre de l’any s’instal·li el nou equipament per una empresa especialitzada.

El nou joc complirà amb les normatives d’homologació vigents, que inclouen la necessitat d’una base tova en funció de l’alçada de l’equipament per garantir la seguretat dels usuaris. En aquest cas, s'instal·larà un sorral amb les distàncies i superfície reglamentàries, assegurant que, en cas de caiguda, els infants caiguin sobre una superfície amortidora i segura.

Aquest projecte reafirma el compromís de l’Ajuntament de Canet de Mar per garantir espais lúdics segurs i adequats per als més petits del poble.

Retirada i renovació del jocRetirada i renovació del joc

^