ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Policia Local de Canet i Mossos d'Esquadra detenen dues persones per un presumpte delicte contra la salut pública
L'operatiu es va realitzar de matinada i va permetre identificar i detenir dues persones per delictes contra la Salut Pública.
PUBLICAT Dijous, 29.08.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Policia Local operatiu plaça busquets

Els cossos de la Policia Local de Canet de Mar i de Mossos d'Esquadra van coordinar, la matinada d'aquest dijous 29 d'agost, un operatiu conjunt de trànsit i seguretat ciutadana a la Plaça Busquets.

operatiu policial canetL'actuació policial va permetre identificar i detenir dues persones per delictes contra la salut pública, a més de la decomissió de 2.931 grams d'haixix, trobats durant l'escorcoll del vehicle i de 4.185 euros en bitllets fraccionats que es van localitzar durant l'escorcoll d'un dels individus.

Quan els agents van aturar el vehicle, un dels dos ocupants va intentar fugir corrents del control, tot i que va ser detingut immediatament.

Les dues persones detingudes passaran a disposició judicial en les pròximes hores, acusades d'haver comès un presumpte delicte contra la salut pública.

La coordinació entre els dos cossos policials ha estat òptima i es preveuen més operatius conjunts en el marc de les polítiques de seguretat ciutadana i control i busca d'estupefaents.

^