ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nou punt de vigilància a la platja De Canet
PUBLICAT Divendres, 02.08.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
PAV Socorrisme Canet

Aquest divendres 2 d’agost, el servei de vigilància i salvament de les platges de Canet de Mar han estrenat un nou punt avançat de vigilància elevat. Aquest, que ha estat adquirit des de la regidoria de Platges per un import de 17.908 euros (Iva inclòs), s’ha col·locat a la platja De Canet, davant de la Residència Guillem Mas. 

La instal·lació d’aquestes casetes és fonamental per proporcionar un entorn segur i ordenat, garantint que tots els usuaris de les platges puguin gaudir-ne d’una manera segura i responsable. 

Altres serveis i millores

Bandera Verda

Des de la regidoria, s’informa que a partir de dissabte 3 d’agost, el passeig marítim comptarà amb un total de cinc lavabos, dos d’ells adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. Aquests lavabos adaptats es troben al costat del subterrani d’accés a la platja des de l’ estació de RENFE i al costat de la sortida del subterrani que hi ha a l’Avinguda Maresme, platja del Cavaió.PAV

Amb la voluntat de garantir la seguretat a tots els usuaris, enguany les platges de Canet de Mar s’han adaptat les banderes que senyalitzen l’estat del 

bany de la platja perquè les persones daltòniques puguin identificar correctament si hi ha perill. Per aquest motiu, la bandera vermella anirà acompanyada d’un triangle, la groga portarà una barra diagonal al mig i la verda un triangle i una barra inclinada al mig.   

Aquesta setmana, la Brigada d’Obres i Serveis Municipal, també ha col·locat uns cartells informatius per tal recordar als pescadors de canya que han de recollir tot el material, sobretot els hams. Els responsables del servei de socorrisme de les nostres platges han alertar a l’Ajuntament sobre les nombroses incidències causades per ferides d’hams a la platja del Cavaió i a la platja De Canet.

Recordem també que, des de finals del mes de juliol, totes les dutxes de les platges del municipi es troben en funcionament.

^