ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El servei de vigilància i salvament de la platja inicia temporada aquest 17 de juny
PUBLICAT Dijous, 13.06.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
platges salvament

Des de l'1 d'abril, data en què vam donar inici a la nova temporada de platja 2024, s'ha estat treballant en tots els aspectes que faran possible que gaudim de l'entorn marítim amb les màximes garanties de seguretat. 

Aquesta temporada 2024, que s'allargarà fins al 31 d'octubre, arriba amb diverses novetats i serveis: 

 Serveis de la Platja🟦 Abalisament i línies de vida: Disponibles des de l'1 de maig fins al 31 d'octubre, aquests serveis asseguren la seguretat a l'aigua, delimitant les zones de bany i oferint punts de referència per als nedadors.

🟦 Servei de salvament i vigilància: Des del 17 de juny i fins a l'11 de setembre, els socorristes estaran presents a les platges per garantir la seguretat dels banyistes. A més a més, aquest any comptarem amb noves casetes de socors totalment equipades per millorar l'eficiència i comoditat del servei.

🟦 Pesca: Entre el 15 de maig i el 15 de setembre, la pesca amb canya des de la platja estarà restringida a l'horari de 20.00 a 08.00 hores, per respectar els banyistes durant les hores de més afluència.

🟦 Platja de gossos: Des de l'1 de juny, els nostres amics peluts poden gaudir d'una zona exclusiva a la platja.

🟦 Pèrgola per a persones amb mobilitat reduïda: Disponible a partir del 25 de juny, aquesta nova instal·lació permetrà que tothom pugui gaudir de la platja en igualtat de condicions.

 Activitats a la Platja🟦 Guinguetes: Des de l'1 d'abril fins al 31 d'octubre. Les guinguetes ofereixen una àmplia varietat de begudes i menjars per gaudir al costat del mar.

🟦 Parc aquàtic: Disponible des de l'1 de juny fins al 30 de setembre, el parc aquàtic és una atracció perfecta per a famílies i amants de les activitats aquàtiques.

🟦 Lloguer d'embarcacions: Des de l'1 d'abril fins al 30 de setembre, podreu llogar embarcacions per explorar la costa des d'una perspectiva diferent i gaudir del mar d'una manera més activa.

 Restriccions TemporalsA causa de la situació de sequera, al començament de la temporada el servei de dutxes estarà restringit. Aquesta decisió està en revisió per la comissió de sequera.

NovetatsAquest any, una de les novetats més destacades són les casetes de socors completament noves, dissenyades per oferir més seguretat i comoditat a socorristes i banyistes.

Seguretat personal i cura de l'entorn Per gaudir de la platja amb seguretat i respectar el medi ambient, és essencial seguir algunes recomanacions: comprova el color de la bandera i les advertències dels socorristes i/o autoritats locals; protegeix-te de la radiació solar i evita l'exposició continuada al sol, sobretot entre les 11 del matí i les 4 de la tarda; respecta el medi litoral i marí, la vegetació i la fauna; no deixis residus a les platges i utilitza les papereres i contenidors, o emporta-te'ls i llença'ls a casa; no llencis residus al mar, tampoc des de les embarcacions; i per a emergències, truca al 112. Amb aquestes accions, contribuïm a mantenir les nostres platges netes, segures i sostenibles per a tothom.

Gaudim i tinguem cura entre totes de les nostres platges! Benvinguts a l'estiu ☀️

^