ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
INFORMACIÓ OFICIAL | Calendari fiscal 2024
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Calendari fiscal tributs i taxes 2024

Què és el calendari fiscal El calendari fiscal estableix què i quan s'han de pagar les obligacions tributàries de ciutadania i empreses. 

Es marquen així els terminis de cobrament en període voluntari dels tributs i els preus públics de venciment periòdic i notificació col·lectiva dels quals és titular l'Ajuntament. 

Els tributs i els preus públics de venciment periòdic són aquells que s'apliquen de forma continuada, com la taxa per recollida de residus. Els puntuals són els que la ciutadania paga per una acció concreta, com la taxa per llicència l'obres.

La Llei permet a l'administració gestionar aquests ingressos a través de padrons o llistes de cobrament que, un cop aprovats, es notifiquen a tothom mitjançant anunci al butlletí oficial de la província. Això és la notificació col·lectiva. 

L'anunci de cobrament dels deutes de venciment periòdic i notificació col·lectiva, estableix el termini de pagament voluntari, que en cap cas serà inferior a dos mesos, i els mitjans per efectuar el pagament.

Quan acaba el període voluntari d'ingrés, si no s'ha pagat la taxa, s'aplica el que es coneix com a "procediment de constrenyiment". Si s'arriba aquí, s'aplicaran els recàrrecs corresponents així com els interessos de demora.

  Calendari fiscal per al 2024 dels tributs i taxes de canet de mar L'Ajuntament torna a tenir delegat el cobrament de tots els tributs a l'Organisme de Recaptació i Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona. El calendari de pagament de tributs i taxes és el següent: 

Calendari fiscal tributs i taxes 2024  

 terminis de tributs i preus públics A l'ORGT Consulteu també els preus públics dels serveis i el seu termini de pagament a l'anunci publicat per l'Ajuntament: 

Decret aprovació calendari fiscal tributs DELEGATS

Decret aprovació calendari fiscal tributs DELEGATS

Fitxer: Decret_d_Alcaldia_aprovacio_calendari_fiscal_2024_tributs_delegats_ORGT.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 154.89 kB

  Com es paga

Per domiciliació bancària: 

  • És el sistema que recomana l'ORGT. Podeu gestionar les domiciliacions accedint a https://orgt.cat/domiciliacions amb identificador digital o introduint les dades del vostre avís sense identificar-vos.
  • Si no teniu el rebut domiciliat i no heu rebut el document per pagar, des de https://orgt.cat/pagartributs podeu descarregar-vos el document i pagar mitjançant: 
    • Caixer automàtic:  als caixers automàtics de les entitats financeres col·laboradores. 
    • Banca online: si sou clients de La Caixa, BBVA, Banco Santander o Banc Sabadell. 
    • Targeta de crèdit: fins a un màxim de 6.000 euros mitjançant la Seu electrònica o trucada telefònica. 
    • Bizum: fins a un màxim de 3.000 euros. 
    • Gir postal: a les oficines de Correus informatitzades, mitjançant gir postal (servei amb cost addicional segons tarifes de Correus). L'ordre de pagament mitjançant gir postal no tindrà efecte davant la Hisenda pública fins que es faci efectiu l'ingrés per part de la Sociedad Estatal Correos y Telegráfos al compte corrent de l'ORGT. 

 Enllaç webORGT 

  

  

 

^