ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Torna el Mercat setmanal ubicat temporalment al Passeig de la Misericòrdia
PUBLICAT Dilluns, 15.06.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
mercat

A partir d'aquest dimecres 17 de juny el mercat setmanal de Canet de Mar canviarà temporalment d'ubicació i passarà a realitzar-se al Passeig de la Misericòrdia.

Amb el pas de Canet a la Fase 3 de la desescalada, des de l'Ajuntament s'ha decidit reubicar el mercat per tal de poder posar ja gairebé totes les parades complint amb tots els requisits i normes de seguretat per evitar la propagació de la COVID-19.

Nova ubicació mercat setmanalLa nova distribució que s'ha dissenyat des de l'Ajuntament permetrà distribuir les parades frontalment, ja que l'amplada del passeig - 18,2 metres - permet fer-ho mantenint les mesures necessàries per garantir la seguretat i la distància entre les treballadores i treballadors, clients i vianants.

NOVETAT JULIOL A diferència de l'últim dimecres que es va celebrar el mercat setmanal, a partir d'aquesta setmana es podrà accedir a la zona del mercat tant pel carrer Josep Móra com pels carrers Enric Jover i Ravalet. També es podrà accedir al mercat a través de l'aparcament de la Carbonella. 

Recordem que per tal de poder fer un correcte control de l'aforament, durant la Fase 3 de la desescalada els accessos d'entrada i sortida es van haver de limitar.

La nova ubicació Des de l'Ajuntament s'ha estat treballant per tal de poder mantenir el mercat setmanal dels dimecres a la Riera del Pinar, tanmateix, per raons de mobilitat no ha estat possible incrementar l'espai a la riera i per aquest motiu s'ha decidit traslladar el mercat de manera temporal al passeig de la Misericòrdia.

Opcions d'ubcació

PRIMER DIA DE REOBERTURA DEL MERCAT

^