Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El REPARA TRUCK arriba a Canet per ajudar-nos en les petites reparacions domèstiques
PUBLICAT Dilluns, 02.12.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrònic
Repara Truck 1

Una furgoneta equipada amb servei d'autoreparació mòbil, s'instal·la a Canet en dies concertats, per ajudar-nos a reparar nosaltres mateixos, petits electrodomèstics, aparells i bicicletes. Això és possible gràcies al suport del Consorci de Tractament de Residus del Maresme, que ho ofereix com a recurs per fomentar la reparació i la durabilitat dels objectes i donar un servei d'empoderament i aprenentatge a la ciutadania. El trobarem al mercat setmanat de dimecres el proper 11 de desembre.


Repara Truck 2019El REPARA TRUCK és una furgoneta equipada com a servei d'autoreparació mòbil que recorre diferents municipis i es posa al servei dels particulars. Està dotada amb eines que podran utilitzar els ciutadans que hi portin petits electrodomèstics, aparells d'informàtica o bicicletes. Un tècnic especialista els ajudarà i els indicarà com fer les reparacions, si és que això és possible.

Aquest és un recurs que ofereix el Consorci de Residus del Maresme als diferents ajuntaments. Es du a terme gràcies al projecte desenvolupat per l'entitat social Solidança, fundada al 1997 i que va crear al 2006 l'empresa Solidança Treball EI, que ofereix serveis en el sector ambiental, concretament en la gestió i la revalorització de determinades fraccions de residus urbans.

El dia 27 de novembre ha estat el primer que han vingut a Canet i ho tornaran a fer dimecres dia 11. S'instal·len al mercat setmanal, a la riera Pinar des de les 10.00 i fins a les 13.00 hores.

Des de Medi Ambient es plantegen sol·licitar-ho també durant el primer quadrimestre del 2020. Els principals objectius d'aquestes iniciatives són: 

- Fomentar la reparació i la durabilitat dels objectes per millorar la prevenció de residus.

- Donar un servei d’aprenentatge i empoderament de la ciutadania de forma fàcil, còmode i propera.

- I reparar 8.000 quilògrams d'objectes a l'any per prevenir els fins a 18.000 quilògrams de residus que es generen a l'any per aquests conceptes.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^