Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
S'engega la maquināria per a la celebraciķ de noves eleccions generals
PUBLICAT Dijous, 26.09.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic
Canet tindrā més meses electorals i el Colˇlegi Yglesias torna a ser centre de votaciķ.

eleccions - votacionsAquest dimarts dia 24 de setembre, s'han disolt el Congrés dels Diputats i el Senat, resultats de les eleccions del passat 28 d'abril i s'han convocat noves eleccions generals per al proper 10 de novembre. Aixō vol dir que la ciutadania estā cridada de nou a les urnes. Per aquestes eleccions, el cens s'ha tancat el dia 27 de juny de 2019. Aixō vol dir que totes les persones empadronades després d'aquesta data, han d'exercir el dret a vot al municipi on estaven empadronats abans.

Com a novetat al nostre municipi, el Colˇlegi Yglesias torna a ser colˇlegi electoral i per tant no ho serā la Sala cultural Ramon de Capmany.  D'altra banda s'amplia el nombre de meses en alguns colˇlegis, ja que s'ha detectat desproporciķ en el nombre d'electors. Per tal de repartir-ho millor hi ha tres colˇlegis que amplien nombre de meses: 

- L'Escola de Teixits tindrā 4 meses de votaciķ

- L'Institut Lluís Domčnech tindrā 5 meses de votaciķ

- L'Escola Bressol tindrā 5 meses de votaciķ

Els electors rebran la targeta censal amb la mesa que els correspon i també podran consultar-ho a l'Oficina d'Atenciķ ciutadana de l'Ajuntament quan s'obri el termini per fer-ho.

Els electors que no vulguin rebre propaganda electoral a casa seva, poden solˇlicitar-ho directament a través de la pāgina web de l'INE (https://sede.ine.gob.es) i seguir els passos que s'hi indiquen. Si es vol, també hi ha l'opciķ de fer-ho omplint un formulari normalitzat que us donarem i recollirem a l'OAC de l'Ajuntament i des del Departament d'Estadística, es farā arribar a l'Institut Nacional d'Estadística. El darrer dia per solˇlicitar-ho és el 7 d'octubre de 2019.

Convocatōria de les eleccions generals novembre 2019.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^