ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
S'engega la maquinària per a la celebració de noves eleccions generals
PUBLICAT Dijous, 26.09.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Canet tindrà més meses electorals i el Col·legi Yglesias torna a ser centre de votació.

eleccions - votacionsAquest dimarts dia 24 de setembre, s'han disolt el Congrés dels Diputats i el Senat, resultats de les eleccions del passat 28 d'abril i s'han convocat noves eleccions generals per al proper 10 de novembre. Això vol dir que la ciutadania està cridada de nou a les urnes. Per aquestes eleccions, el cens s'ha tancat el dia 27 de juny de 2019. Això vol dir que totes les persones empadronades després d'aquesta data, han d'exercir el dret a vot al municipi on estaven empadronats abans.

Com a novetat al nostre municipi, el Col·legi Yglesias torna a ser col·legi electoral i per tant no ho serà la Sala cultural Ramon de Capmany.  D'altra banda s'amplia el nombre de meses en alguns col·legis, ja que s'ha detectat desproporció en el nombre d'electors. Per tal de repartir-ho millor hi ha tres col·legis que amplien nombre de meses: 

- L'Escola de Teixits tindrà 4 meses de votació

- L'Institut Lluís Domènech tindrà 5 meses de votació

- L'Escola Bressol tindrà 5 meses de votació

Els electors rebran la targeta censal amb la mesa que els correspon i també podran consultar-ho a l'Oficina d'Atenció ciutadana de l'Ajuntament quan s'obri el termini per fer-ho.

Els electors que no vulguin rebre propaganda electoral a casa seva, poden sol·licitar-ho directament a través de la pàgina web de l'INE (https://sede.ine.gob.es) i seguir els passos que s'hi indiquen. Si es vol, també hi ha l'opció de fer-ho omplint un formulari normalitzat que us donarem i recollirem a l'OAC de l'Ajuntament i des del Departament d'Estadística, es farà arribar a l'Institut Nacional d'Estadística. El darrer dia per sol·licitar-ho és el 7 d'octubre de 2019.

Convocatòria de les eleccions generals novembre 2019.

^