Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
S'amplia el servei i l'horari de la Deixalleria
En deleguem la gestiķ al Consell Comarcal
PUBLICAT Dilluns, 28.01.2019
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

Deixalleria - imatge arxiu comunicaciķA partir de divendres 1 de febrer, hi haurā canvis en el servei de Deixalleria municipal que comportaran un millor servei a la ciutadania. D'una banda es modifica l'horari d'obertura, que s'amplia amb més cobertura tant a les tardes com durant el cap de setmana. El canvi comporta també una major inversiķ en les instalˇlacions, amb nou sistema informātic i nou sistema de vigilāncia. Aquests canvis coincideixen amb la delegaciķ d'aquest servei al Consell Comarcal del Maresme.


El nou horari serā el següent:

•    De dilluns a divendres:  De 8:00 a 13:00 i de 15:30 a 18:30 hores.
•    Dissabte i Diumenge: De 9:00 a 13:00 hores.

El canvi comportarā també una major inversiķ en les instalˇlacions, que inclou:

-    Un nou sistema informātic, que permetrā la identificaciķ dels usuaris (mitjanįant la reediciķ de les targetes d'usuaris de la Deixalleria de Canet de Mar), i estarā associat a l´obertura d´una nova barrera d´entrada i a l´actual bāscula de pesatge.
-    Un nou sistema de vigilāncia, amb 2 cāmeres i un gravador.


Aquests canvis, que sense dubte suposaran una millora tant pels usuaris com per la gestiķ de la Deixalleria, coincideixen amb la delegaciķ al Consell Comarcal del Maresme del servei de la Deixalleria, aprovada pel Ple Municipal en data de 20 de desembre, a proposta de l'Ārea de Medi Ambient.

Tal com es preveu en el conveni de delegaciķ, l'execuciķ del servei de Deixalleria es portarā a terme mitjanįant l'empresa mixta RESMAR, participada en un 49% pel Consell Comarcal i un 51% per CESPA, d'acord amb els resultats del diāleg competitiu efectuat pel Consell Comarcal de l'any 2015.

Recordeu que la Deixalleria de Canet de Mar és un servei gratuīt per a la ciutadania, on s'han de portar aquells residus reciclables, especials, contaminants i/o perillosos que no sķn objecte del servei de recollida Porta a Porta, com ara: fusta, restes vegetals, roba, ferralla, envasos de pintura, dissolvents, vernissos, oli vegetal i mineral, medicaments, piles, fluorescents, aparells elčctrics, runa, etc.

Podeu consultar els detalls d'aquesta instalˇlaciķ i del seu servei en aquest enllaį.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^