ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquest cap de setmana fem una campanya especial de donació de sang
PUBLICAT Dimecres, 18.01.2017
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Donar sangDissabte 21 i diumenge 22 de gener hi haurà una campanya especial de donació de sang a Canet. Les reserves de sang estan mol baixes i totes les donacions són necessàries i indispensables. Aquests dies està en marxa la marató de donants de sang 2.0, que té com a finalitat que tothom conegui el seu grup sanguini i identificar així, sobretot, els grups més infreqüents. Us convidem a participar-hi.

A banda, es fan campanyes de donació com la d'aquest cap de setmana a Canet. Serà al CAP de Canet, dissabte 21 de 16.30 a 19.30 hores i diumenge 22 de 10.00 a 14.00 hores.

Malgrat els avenços tècnics, la sang no es pot fabricar i els donants són l'única font de recaptació. Com que de cada donació de sang s'obtenen tres components sanguinis diferents amb aplicacions pròpies, en cada donació podem ajudar fins a tres malalts diferents. El Banc de sang i de teixits és el responsable de la recollida i la distribució de sang als hospitals. La donació no ha d'estar lligada a situacions de tragèdia o d'emergència sinó que pot ser un acte quotidià i habitual a les nostres vides. Només donant sang amb regularitat, disposarem sempre de sang suficient i segura en estoc. Els homes poden donar fins a 4 vegades a l'any i les dones 3, sempre i quan es respecti l'interval mínim de dos mesos entre donacions.

^