Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquest 2016 reprenem les visites guiades al patrimoni local
PUBLICAT Dimarts, 19.01.2016
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

tribuna Casa museu gener 2016La Casa museu reprčn al 2016 les rutes i visites guiades al patrimoni local. La Casa museu Lluís Domčnech i Montaner organitza, els dissabtes, rutes que sķn obertes a tothom i per les quals no cal inscripciķ prčvia. Tot i que hi pot haver alguna variaciķ, ja s'han programat les rutes de tot l'any, que es faran tres dissabtes al mes, majoritāriament els tres primers, tot i que hi ha alguna excepciķ.

Aquest gener n'han fet tres. El dia 2, Modernisme i Casa museu; el dia 9, s'ha fet la ruta dels indians, a la qual s'inclou una visita al Cementiri Municipal. I el dia 16 s'ha fet la ruta pel patrimoni industrial i religiķs de Canet.  Aquestes rutes, de les quals us n'informaran amb tot detall directament a la Casa museu, comencen a les 11 del matí i no cal inscriure-s'hi prčviament. Al febrer es faran els dies 6, 13 i 20.

La represa de les rutes ha coincidit amb la finalitzaciķ de les obres de la tribuna de la Casa museu. Han estat unes setmanes de treballs als capitells de les columnes de la tribuna, que ha dut a terme una empresa especialitzada, ja que es tracta d'un edifici catalogat. Anteriorment s'havia rehabilitat la tribuna i els pilars perō no els capitells. Ara és aquesta la rehabilitaciķ que s'ha fet, amb un cost aproximat de 40.000 euros que han estat finanįats per la Diputaciķ.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^