ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El dissabte, Campionat de pesca de Catalunya a Canet de Mar
PUBLICAT Divendres, 27.02.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Foto canyes a la platja - febrer 2015El 28 de febrer, la platja de Canet de Mar s’omplirà amb els participants del Campionat de Pesca de Catalunya Mar-Costa. Per aquest motiu el pas pel Passeig Marítim quedarà afectat. Podran passar pel Passeig Marítim tots els cotxes acreditats del Campionat i hi haurà servei especial de Policia Local i de Protecció Civil per garantir en tot moment la seguretat a la zona .

Seran gairebé 150 pescadors dividits en quatre categories:
- U16, menors de 16 anys
- U21, menors de 21 anys
- Damas, dones
- Sèniors, majors de 21 anys. La categoria Sènior és la que té major nombre de participants amb pràcticament 110 pescadors.

Els menors de 16 anys faran una sola mànega de 4 hores entre les 15.00 i les 21.00 hores. La resta de categories faran dues mànegues de tres hores de durada, la primera entre les 17.00 i les 20.00 hores  i la segona entre les 21.30 hores i les 00.30 hores.

Tot el peix pescat al Campionat serà entregat com a donació a una entitat de beneficència de Canet de Mar.

Les inscripcions es podran fer a Vil•la Flora a partir de les 14.00 hores del mateix dissabte. Allà també es farà el sorteig dels sectors on s’haurà de pescar en cada una de les mànegues.

La classificació, el lliurament de premis i el sopar és faran a Vil•la Flora una vegada s’hagi acabat la competició. Els tres primers classificats de cada una de les categories accediran directament al Campionat d’Espanya de pesca.

^