ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament demana l'opinió als ciutadans per definir el Pla de desenvolupament local
PUBLICAT Dimecres, 03.12.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica s’està treballant en l’elaboració d’un Pla Estratègic de Desenvolupament Local amb l’objectiu de definir l’estratègia de desenvolupament econòmic de Canet a mig i a llarg termini.

El projecte va començar amb una primera fase de detecció de recursos i motors econòmics del municipi a partir de l’anàlisi dels diferents projectes que s'han dut a terme aquestes darrers anys des de Promoció Econòmica, per tal de determinar la situació actual i de partida per al futur Pla. Posteriorment s’ha obert una fase de propostes a través de la dinamització de diferents espais participatius, amb els agents econòmics locals de tots els àmbits de treball establerts: comerç, empresa, turisme i patrimoni local.

Un cop recollides aquestes propostes i abans de definir les línies estratègiques, els objectius i les actuacions que esdevindran el full de ruta en termes de desenvolupament local a Canet, l'Ajuntament vol validar-les i consensuar-les amb la ciutadania. La definició del pla d’accions definitiu ha de ser fruit d’un treball participatiu, actiu i dinàmic que compti amb la implicació dels diferents agents socials i de promoció econòmica, així com amb la participació de la ciutadania en general.

El procés de participació ciutadana consta d'una primera fase durant la qual diferents enquestadors, degudament acreditats, recullen l'opinió dels canetencs. Aquest procés es du a terme els dies 3 i 6 de desembre. Posteriorment es convocarà una sessió oberta a tothom on es presentaran i comentaran els resultats definitius obtinguts.

Aquelles persones que tinguin interès a donar la seva opinió i no hagin estat esquestats al carrer pels enquestadors, poden dirigir-se directament a l’Àrea de Promoció Econòmica promocioeconomica@canetdemar.cat on se’ls facilitarà l’enquesta a complimentar.

^