ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament vol cedir l'ús del bar de Cap d'Any a una entitat local
PUBLICAT Dimarts, 28.10.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Envelat de Vil·la FloraL'Ajuntament de Canet ha obert un procés públic perquè una entitat del municipi pugui fer-se càrrec del bar de la festa de Cap d'Any que es fa a l'envelat de Vil·la Flora. D'aquesta manera, s'està tirant endavant un procediment per adjudicar la llicència d'ocupació de domini públic per a l'explotació del bar de l'envelat aquesta nit tan assenyalada.

El servei implica venda de beguda i menjar embossat durant la revetlla de Cap d'Any. S'hi poden presentar totes les entitats de Canet que figurin inscrites al Registre Municipal d'Entitats. Ho pot fer una entitat sola o bé vàries entitats presentant-s'hi de forma conjunta. S'haurà d'especificar els recursos que s'hi destinaran i com a mínim, hi haurà d'haver 10 persones que hi formin part tota la nit. L'horari d'obertura de la barra és des de les 00.30 hores fins a les 6.00 hores del dia 1 de gener de 2015.

Les sol·licituds per participar-hi s'han d'entrar al Registre general de l'Ajuntament, situat a la nova Oficina d'Atenció al Ciutadà, a l'edifici del carrer Ample, 11. El termini per fer-ho és el 4 de desembre de 2014. 

Tota la documentació necessària, així com les condicions d'adjudicació i els detalls tècnics els trobareu a l'espai d'Informació oficial i anuncis del web.

^