ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La 7a Fira Mercat Modernista supera totes les expectatives
Gràcies !!!
PUBLICAT Dimarts, 16.09.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Més públic i vistants que mai, però amb una millora important de la qualitat a nivell global. Aquesta és la valoració que l'Ajuntament, i en concret el regidor de Promoció Econòmica, Albert Lamana, fan de la Fira Mercat Modernista, que hem viscut els dies 12, 13 i 14 de setembre a Canet de Mar. Des del 2008, any de la primera edició de la Fira i fins avui, hem anat creixent i millorant i això queda palès en les xifres assolides i en el regust que ens queda a tots. La satisfacció de la feina ben feta és fruit de l'excel·lent entesa entre entitats, comerços, artistes i artesans, organitzadors, col·laboradors i visitants. 

Encara a l'espera de les dades definitives, ja sabem que la xifra de visitants els tres dies de Fira ha estat d'unes 27.000 persones. El fet que el dia de la inauguració fos pont, ha fet que el divendres els espais de la Fira ja estiguessin ben plens. Les diferents rutes s'han acostat al miler de tiquets venuts i tots els espectacles i les cercaviles han estat seguits per un nombrós públic.

L'Ajuntament vol donar les gràcies a totes i cadascuna de les persones que fan possible la fira, des del darrera, organitzant i preparant, des de dins, participant-hi i des de fora, passejant i gaudint del Canet Modernista. Aquest és un esdeveniment que fa gran la marca És Canet, un element de promoció local que té la capacitat d'unir tots els motors econòmics i culturals del municipi i per tant que ens beneficia enormement com a poble. Felicitats i fins l'any que ve !!

Estem acabant de fer el muntatge dels vídeos i de completar els àlbums de fotografies. Aquí us els anirem deixant:

La Inauguració:


Segon dia de fira:


Tercer dia de fira:


L'Àlbum de fotografies

7a Fira Mercat Modernista

^