ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquest cap de setmana reprenem la Festa Major
12 i 13 de juliol
PUBLICAT Dilluns, 07.07.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La celebració del Canet Rock ha suposat una aturada en les activitats de Festa Major, que habitualment s'allarguen després de Sant Pere pels primers caps de setmana de juliol. Aquest dissabte i diumenge tindran lloc noves edicions d'activitats habituals per aquestes dates. Dissabte celebrarem la XVIII Musclada Popular, la XIII Cantada d'havaneres i el tercer K80NET Festival. I diumenge serà el torn de la Festa de Sant Cristòfol i d'un nou Aparador d'Espectacles.

Dissabte

La musclada l'organitza, com cada any, l'entitat gastronòmica Moixons Llepafils. Es fa a la riera Sant Domènec a partir de les 18.00 hores, moment en què començarà la cuita de musclos davant del públic. Tothom que vulgui participar-hi com a cuiner, pot fer la inscripció fins al dia 11 de juliol al Bar K-Net de la plaça dels Americanos, al Forn Vell de la riera Buscarons 35 i al Bar Tropical de la ronda doctor Anlgès, 36. La recollida dels musclos es farà el mateix dia entre les 10.00 i les 12.00 hores al local socials dels Moixons, al carrer Saüc 23. 

El jurat començarà la deliberació puntualment a les 20.00 hores. A partir d'aquí ja es podrà començar la degustació. El preu dels tiquets, que es vendran a partir de les 19.00 hores, és de 3 euros i dóna dret a un plat de musclos, pa i vi o aigua. Els premis als musclos més ben cuinats són tres: 1r premi 110 euros - 2n premi 60 euros - 3r premi 30 euros.

Les havaneres començaran a les 22.00 hores i es faran al passeig Marítim, a la zona de l'espigó. Hi actuaran els grups Boira i Les veus del mar.

I per acabar la jornada de dissabte, a l'altra punta del passeig, a la zona de l'antiga Oficina de Turisme, reviurem de nou l'esperit musical dels anys 80 amb la celebració del III Festival K80NET. A partir de la mitjanit.

Festa Major 2013  I K80NET Festa Major 2008 - cedida

Diumenge

A les 10 del matí del diumenge, es farà la concentració de vehicles per rebre la benedicció de Sant Cristòfol. Serà davant del Santuari de la Misericòrdia i després es farà un recorregut pel municipi.

A la tarda hi haurà l'aparador d'espectacles amb els Contes de la Mediterrània de les germanes baldufa. Serà a les 19.00 hores a la plaça Colomer. Si plou, l'espectacle es trasllada a l'envelat.

Us deixem alguns del vídeos amb les activitats més destacades de la Festa Major d'enguany, la resta els trobareu al portal multimèdia de l'Ajuntament: http://miratv.cat/canetdemar.

    

    

^