ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Ple acorda presentar el recurs d'inconstitucionalitat de la LRSAL
PUBLICAT Divendres, 07.03.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Ple 06/03/14Aquest dijous, a la sessió extraordinària del plenari municipal, s'han adoptat els acords que fan possible adherir-nos a la tramitació per a la formalització del conflicte en defensa de l'autonomia local i contra la Ley de Racionalización y Sostenibilidad de la Administración Local. Per 14 vots a favor, dels regidors dels grups municipals de CiU, ERC, UMdC i PSC i 2 vots en contra dels regidors del PP, el ple va adoptar els acords següents:

PRIMER.- Iniciar la tramitació per a la formalització del conflicte en defensa de l'autonomia local contra els articles primer i segon i demés disposicions afectades de la Ley 27/2013, de 27 de diciembre de 2013, de Racionalización y Sostenibilidad de la Administración Local (BOE núm. 312 de 30 de desembre de 2013), segons el que s'estableix en els articles 75 bis i següents de la Ley Orgánica 2/1979, de 3 de octubre, del Tribunal Constitucional.

SEGON.- A tal efecte, sol·licitar Dictamen del Consejo de Estado, conforme a l'establert en l'art.75 ter 3 de la Ley Orgánica 2/1979, de 3 de octubre, del Tribunal Constitucional, per conducte del Ministerio de Hacienda y Administraciones Públicas, a petició de l'entitat local de major població (art. 48 Ley 7/1985, de 2 de abril, reguladora de las Bases de Régimen Local), així com atorgar a aquesta entitat la delegació necessària.

TERCER.- Facultar i encomanar al senyor Alcalde per a la realització de tots els tràmits necessaris per portar a terme els acords primer i segon i expressament per a l'atorgament d'escriptura de poder tan ampli i suficient com en dret es requereixi a favor de la Procuradora Dña. Virginia Aragón Segura, col. Núm. 1040 de l´Il·lustre Col·legi de Procuradors de Madrid per tal que, en nom i representació de l´Ajuntament de Canet de Mar, de forma solidària i indistinta interposi conflicte en defensa de l´autonomia local contra la Ley 27/2013, de 27 de diciembre de 2013 (BOE núm. 312 de 30 de desembre de 2013), de Racionalización y Sostenibilidad de la Administración Local, seguint-lo per tots els seus tràmits i instàncies fins a obtenir sentència ferma i la seva execució.

Ple 06/03/14

^