ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Fundació Pere Tarrés inicia la gestió al Palauet
PUBLICAT Dimarts, 04.02.2014
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Celebració dels 10 anys del PalauetAquest febrer ha començat a fer-se càrrec de la gestió del Palauet l'empresa que ha guanyat el darrer procés de licitació per a la concessió de gestió de servei públic d'aquest equipament. El Ple del 30 de desembre passat, va acordar l'adjudicació d'aquesta gestió a la Fundació Pere Tarrés. Així doncs, Suara Serveis SCCL, que ha estat al capdavant d'aquesta gestió durant els darrers anys, ha cessat ja en aquesta tasca.

Les tres institucions implicades en el traspàs de la gestió, és a dir, l'Ajuntament i les empreses sortint i entrant, han adreçat una carta conjunta a les famílies dels menuts que actualment omplen les aules del centre, per explicar-los com ha estat el procés de traspàs i per tranquil·litzar-les i fer evident que els canvis per a elles seran mínims. S'ha treballat per minimitzar l'efecte que suposa un canvi a mig curs. A nivell pedagògic, la línia educativa de l'escola ha quedat garantida pel projecte educatiu de centre i per la continuïtat de l'equip docent. Pel que fa als temes organitzatius i de gestió, el canvi ha estat bàsicament de portes endins.

La Fundació Pere Tarrés és una entitat amb més de 50 anys d'història, que va néixer com a organització no lucrativa d'acció social i educativa i que amb el temps s'ha anat ampliant a altres àmbits com la formació, la recerca i la gestió. Pel que fa a les escoles bressol, en gestionen més de quaranta. El contracte signat amb l'Ajuntament per a la gestió del Palauet, té vigència fins al 2018.

^