Botķ que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Exposiciķ d'imatges orgāniques a la Plaįa Mercat
A cārrec dels alumnes de l'Escola Misericōrdia
PUBLICAT Dilluns, 27.05.2013
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterComparteix a Google+Compartir per correu electrōnic

Cartell exposiciķ arts orgāniques - 2013

Des del 20 de maig i fins a l'1 de juny, la Plaįa Mercat compta amb l'Exposiciķ d'imatges orgāniques que han elaborat els alumnes de l'Escola Misericōrdia. Aquests treballs formen part de la campanya l'Art de separar l'orgānica, que l'Ārea de Medi Ambient porta a les escoles i centres docents des de l'any 2009.

Canet és un dels municipis de Catalunya on millor es fa la recollida de la matčria orgānica, perquč en recollim gran quantitat i amb molt pocs impropis. Grācies al sistema de recollida i a l’esforį dels ciutadans de Canet, estem contribuint a reduir les deixalles que es porten directament a la incineradora i a l’abocador i donem un nou valor als nostres residus orgānics convertint-los en compost. Tot i aixō, hem de seguir treballant. En el nostre dia a dia hem de continuar separant l’orgānica, i per aixō aquest any s’ha repetit la campanya L’art de separar l’orgānica.
Les escoles de Canet també hi tenen un paper molt important. Els alumnes de tercer i cinquč d’educaciķ primāria i els alumnes de segon d’ESO, que ho vulguin, poden participar en un concurs d’obres d’art. L’alumnat treballa a les aules per fer una composiciķ que representi la matčria orgānica i el seu cicle de vida mitjanįant expressions artístiques com la pintura, el dibuix amb ceres i la fotografia.

Les imatges que podeu veure sķn les dels alumnes de l'Escola Misericōrdia. Hi podeu anar en horari de la Plaįa Mercat, de dilluns a dissabte al matí i també divendres a la tarda.

Ajuntament: Ample, 11 - 08360 Canet de Mar
Tel. 937 943 940 - Fax 937 941 231
canetdemar@canetdemar.cat
^