ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Maresme rebrà 14 milions d'euros de la Diputació de Barcelona
575.000 euros són per al nostre municipi
PUBLICAT Dijous, 14.02.2013
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Canet de Mar és un dels municipis del Maresme que ha participat a les Meses de concertació, un dels instruments de què disposa la Diputació de Barcelona per donar suport als governs locals. Els municipis, tal i com informa el Consell Comarcal del Maresme, s'han reunit amb el vicepresident tercer de la Diputació Joaquim Ferrer, per acordar quines actuacions desenvoluparan durant aquest mandat i quins recursos hi aportarà cada part.
Ja s'han concertat més del 70% dels municipis de la comarca i es calcula que ja s'han destinat 14 milions d'euros a les necessitats expressades i prioritzades per aquests governs locals, en el marc de les actuacions del Pla Xarxa de Governs Locals 2012-2015.
En el cas de Canet, han participat a la trobada l'alcalde, Jesús Marín i el regidor d'Hisenda, Laureà Gregori. Canet rebrà un total de 575.000 euros que serviran per garantir, d'una banda, la prestació adequada de determinats serveis públics que ofereix l'Ajuntament gràcies a l'aportació de finançament extern i que els darrers temps s'ha vist substancialment reduït, com és el cas de l'Escola Bressol. D'altra banda, l'aportació de la Diputació s'utilitzarà pel manteniment d'infraestructures, equipaments i espais públics urbans.
Ara, l'Equip de Govern decidirà quines seran les actuacions que es prioritzaran d'acord amb les quantitats assignades, que són 175.000 euros per invertir aquest any 2013 en serveis públics, 400.000 euros per al manteniment d'infraestructures també al 2013 i 150.000 euros per a infraestructures al 2014.

A banda dels representants del Govern de Canet, han assistit a la trobada els alcaldes i alcaldesses dels municipis veïns de Cabrils, Caldes d'Estrac, Malgrat de Mar, Palafolls, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Vilassar de Dalt, Alella, Arenys de Mar i Arenys de Munt.

^