ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Una dotzena de joves participen de nou al Projecte Passarel·les
PUBLICAT Dijous, 16.06.2011
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Final de curs - projecte Passarel·lesAmb l'acabament de curs d'aquest juny, s'acaba també una nova edició del projecte Passarel·les, una iniciativa que va fer-se a Canet per primer cop el curs 2007 - 2008,  gràcies a la voluntat conjunta de l'Ajuntament i de l'IES Lluís Domènech.

El projecte Passarel·les s'adreça a nois i noies dels darrers cursos de l'ESO que s'han plantejat abandonar els estudis per diversos motius. Amb el Passarel·les es pretén motivar-los perquè surtin de l'institut durant unes hores a la setmana i s'estiguin en empreses, institucions i comerços per aprendre part de la realitat del món laboral i d'aquesta manera aconsegueixin la titulació d'Educació Secundària Obligatòria.

Per part de l'Ajuntament, participen al Passerel·les les àrees de Benestar Social, Educació i Infància, Joventut i Promoció Econòmica, cadascuna incidint en l'àmbit de la seva especialitat. Així ha estat com s'ha pogut engrescar empreses i comerços locals perquè col·laborin amb el projecte, acollint dos matins a la setmana els joves i fent que adquireixin habilitats socials que els seran molt útils en un futur.

Les empreses, les institucions i els comerços col·laboradors, que formen part o ho han fet durant aquests cursos són:

Floristeria Rosa Bley
L'Herbolari
Taller MLL
Under-ground motorcycles
Pastisseria Campassol
Fusteria Calvet
Taller Moto Racing Canet
Perruqueria Mimos
Perruqueria Sònia
System perruquers
Pintures Canet
Tintoreria Montse
Trends Canet
Frank Automoció
Temptacions
Tot Alumini
RG Associats
Llar d'Infants El Palauet
H2-O, complex esportiu municipal
Ràdio Canet
Residència Guillem Mas
Plaça Mercat
Vil·la Flora - Ajuntament

Alumne del projecte Passarel·lesAlumne del projecte Passarel·lesAlumne del projecte Passarel·les


Comiat i lliurament de diplomes

El 10 de juny es va celebrar a l'Institut la cloenda del curs i del projecte Passarel·les. Hi van assistir els alumnes, els seus familiars i també representants de les empreses col·laboradores, a més a més de regidors de l'Ajuntament.

A l'acte es va presentar un vídeo que hem elaborat des de l'Àrea de Comunicació amb el seguiment que hem fet dels joves durant les darreres setmanes del curs.

Fotos del projecte Passarel·les:

^