ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet rep amb entusiasme el pilot Joan Pedrero
PUBLICAT Divendres, 22.01.2010
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

festa benvinguda Joan Pedrero Unes tres-centes persones van esperar pacientment a Vil·la Flora, aquest dimecres 20 de gener, l'arribada del pilot canetenc Joan Pedrero. Malgrat arribar el vol amb més d´una hora de retard, els seguidors de Canet no volien perdre´s l´oportunitat de felicitar el 10è classificat en la categoria de motos, del ral·li Dakar Argentina Xile 2010, una de les proves de motor més dures del món.

Els timbals dels Perkutes van anunciar que ja havia arribat i l´envelat va aplaudir entusiasmat l´entrada del jove, visiblement cansat però molt content de rebre el reconeixement i l´afecte del poble de Canet.

Dani Grao fou el conductor d´un acte de benvinguda carregat de sorpreses. A l´escenari van pujar els seus patrocinadors, el manager del seu equip i amics i confidents, com Josep Pujol, que fou campió estatal amb moto clàssica i sempre ha donat suport al jove Joan. I els seus dos germans van pujar-li una ampolla de cava perquè ruixés els assistents.

Per part de l´Ajuntament, se li va fer lliurament d´un trofeu amb la inscripció Gràcies, JOAN, per portar el nom de Canet tan lluny. Li van donar els regidors Sílvia Tamayo i Rafel Dulsat.

Abans d'acabar, se li va fer bufar un pastís gegant i després la sessió de fotografies obligada, ja que eren molts els que no volien marxar sense sortir en una foto amb el primer classificat no només català, sinó també de l'estat espanyol en la categoria de motos del ral·li Dakar Argentina Xile d'aquest any 2010.

notícia anterior
àlbum de fotos

^