ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els veïns afectats pels aiguats de l'agost cobren les indemnitzacions
PUBLICAT Dimecres, 12.11.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'Ajuntament de Canet va entregar, ahir dimarts, els talons corresponents a les indemnitzacions que veïns de Canet havien reclamat a l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA)després dels aiguats de l'agost passat.

Els diners percebuts, que ascendeixen a un total de 39.466,52 euros els ha pagat COPISA, tot i que després serà l'ACA la responsable d'abonar-los a l'empresa constructora.

Indemnitzacions plugesL'alcalde Joaquim Mas, que estava acompanyat de la tinenta d'alcalde d'Urbanisme, Ibis Puig, de la tinenta d'alcalde de Benestar Social i Sanitat, Cati Forcano i del regidor de Promoció Econòmica, Joan Fuentes, va reconèixer la rapidesa i la correcta actuació de l'empresa COPISA, a l'hora de responsabilitzar-se dels fets i a l'hora de posar-hi solucions.

L'Ajuntament ha gestionat les reclamacions dels 14 afectats, entre els quals hi ha particulars i botiguers, a més de dues dependències municipals, la Casa museu Domènech i Montaner i la Plaça Mercat.

Els problemes de canalització ja estan resolts. Responsables de l'ACA ho van explicar en una sessió informativa el 8 d'octubre passat.


Foto: Arxiu Municipal

Informació publicada el 12 de novembre de 2003

^