ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Actes de Nadal, Cap d'Any i Reis
Bones Festes a tothom!
PUBLICAT Dimecres, 16.12.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Exposició de Nadal del Col·legi Sta. Rosa de Lima

L'Ajuntament, a través de l'Àrea de Festes, ha editat un any més, el cançoner de Nadal. És el volum que fa set i s'hi reprodueixen cançons nadalenques cedides per l'Arxiu Fundació Cançó.

A les pàgines centrals hi trobareu un recull de tots els actes previstos per aquestes dates. Des del 5 de desembre, podeu comprar art a bon preu a la Casa museu Domènech i Montaner, on s'ha instal·lat, un any més i fins al 5 de gener, el Supermercat d'art.

Les escoles de Canet fan, aquests dies, activitats adreçades a les famílies, però obertes a tothom. Podeu consultar-les en aquesta nota. També l'alcalde i regidors i regidores de l'Ajuntament estan visitant escoles i llars residencials per felicitar el Nadal a nens i avis.

Però el gruix d'activitats arrenca aquest cap de setmana. Dissabte 19, l'Orfeó, el Cor Assai i les corals infantil i juvenil de l'Escola de Música en oferiran el Concert de Nadal. Al vespre, els Amics del Ball ens portaran de revetlla, amb sopar de Nadal inclòs. Diumenge és el dia triat pels 9's joves per fer el pessebre a la plaça Macià.

Dimarts, últim dia d'escola pels nens i les nenes de Canet, hi haurà cantada de nadales per carrers i places. Dimecres 23 s'inaugura l'exposició col·lectiva de Nadal, que podreu veure a la Sala municipal fins al 7 de gener. La Nit de Nadal podeu anar fins a l'Església parroquial a escoltar la Missa del Gall, que aquest any es retransmetrà també per Ràdio Canet. Després, Pep Parra conduirà la cantada popular de nadales a la plaça Macià i hi haurà el ressopó tradicional de Nadal.

Diumenge 27 arriba el patge Gregori per recollir les cartes dels més menuts als Reis d'Orient. Serà a la plaça 11 de Setembre a les 11 del matí. Les famílies que vulguin que els Reis visitin en persona els nens i les nenes, poden trucar al Punt d'Informació de Vil·la Flora fins al 30 de desembre a les 13.00 hores (93 795 46 25).

I diumenge 27 també és el dia del Concert de Nadal Memorial Jaume Dotras i dels Pastorets, que es faran de nou el dia 3 de gener.

El Parc infantil i els tallers de Nadal tornen a l'envelat de Vil·la Flora. Serà els dies 28, 29 i 30 de desembre. Entrar-hi costarà 1 euro.

L'últim dia de l'any podrem escoltar per Ràdio Canet el missatge de Cap d'Any de l'acalde Joaquim Mas. Serà a les 12 del migdia. Al vespre, com cada any, hi haurà les 12 campanades a la plaça Macià i el Ball de Cap d'Any a l'envelat. 

El gener el començarem amb una nova Fia d'artesania. Serà el dissabte 2 i el diumenge 3 de gener a la riera Sant Domènec. Les Festes acabaran, com sempre, amb l'arribada dels Reis d'Orient. La cavalcada començarà a les 6 de la tarda.



Consulteu a l'agenda del web el detall de tots i cadascun dels actes d'aquestes Festes de Nadal al nostre poble.

Tingueu en compte també:

Horaris de les dependències municipals durant les festes

Els dies 24 i 31 de desembre no hi ha recollida d'escombraries


Us recordem que podeu enviar-nos fotografies d'actes públics. Has fet fotos de Canet?.


El cançoner - volum 7

Vegeu el programa complet

Fitxer: programa_festes_nadal09.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 287.4 kB

^