ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dissabte
12.12.2009
21:30h
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Performance: El poder de la presència d'un motiu
Lloc
Envelat de Vil·la Flora
Organitza
Artgrup dels Vents
Preu
10 euros
Tipus d'acte
Dansa, Exposició, Literatura, Música, Teatre
cartell artgrup dels vents 2009

Artgrup dels Vents

El dissabte 12 de desembre es presenta Artgrup dels Vents compost per cinc canetencs amants de l´art (Miquel Copons, Ramon Faucon, Xavi Fernández, Gemma Martí i José Antonio Maynat) que volen expressar les seves inquietuds artístiques sense límits, sense por i sobretot oferint les seves creacions, fins ara poc convencionals.
Després de l´experiència dels Gegants del Modernisme i de l´elaboració de l´obra És un Miracle! de 14 metres d´amplada per 13 metres d´alçada amb la qual es recollí fons per a l´Associació Catalana contra el Càncer, ara es llencen amb una obra diferent, en què l´art, l´escultura, la dansa, la literatura, la llum, la música i el color es fusionen per explicar una història única i pròpia en què hi participen més de 20 persones.
Artgrup dels Vents vol ser alhora una agrupació solidària i és per això que aquest any, destinaran una part de la recaptació de les entrades a la Marató de TV3  dedicada a les malalties minoritàries.
L´espectacle es realitzarà el dissabte 12 de desembre a les 21,30 h a l´envelat de Vil•la Flora i un cop finalitzada l´actuació, The Caledonian Blues and Rythm oferirà un concert al públic assistent.
Si us agrada l´art en totes les seves formes i voleu gaudir-ne en directe, no us perdeu El poder de la presència d´un motiu.

^