ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Neteja de les àrees d´emergència de recollida selectiva
PUBLICAT Divendres, 16.01.2009
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

àrea d'emergència de la casernaDes del desembre de 2008 els contenidors de les àrees d´emergència es buiden cada dia recollint els diferents residus que s´hi troben. D´aquesta feina s´encarrega l´empresa que fa la recollida selectiva. Cada dia, també, s´escombra i neteja els voltants dels contenidors i tota l´àrea d´emergència, aquesta vegada l´empresa encarregada és la de la neteja viària. D´aquesta manera a mig matí trobem l´àrea neta i els contenidors d´envasos, paper i cartró, matèria orgànica i rebuig buits. Els contenidors de vidre es recullen de manera setmanal o quinzenal depenent de la temporada.

A les àrees d´emergència s´hi troben tots els contenidors de la recollida selectiva i que s´han d´utilitzar de manera excepcional quan no es pugui complir l´horari establert de recollida. Les empreses i comerços no poden fer ús de les àrees d´emergència, només estan destinades als particulars.
 
Es recorda també que els dissabtes només es pot treure rebuig. El rebuig és allò que no es pot reciclar. No es pot llençar els altres residus que tenen dia de recollida, és a dir, matèria orgànica, envasos, paper i cartró, vidre ni cap residu dels que s´han de portar a la deixalleria. El dissabte, si fem correctament la recollida selectiva, ha de ser el dia que menys residus llencem.

^