ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Mercat d'intercanvi de tardor i 2a Fira del col·leccionisme
PUBLICAT Divendres, 03.10.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Mercat intercanvi 28 de setembre de 2008El passat diumenge 28 de setembre es va organitzar el Mercat d'intercanvi de tardor. Actualment a l'inici de cada estació es fa aquest tipus de mercat per a totes les persones interessades en canviar objectes sense utilitzar diners. Cadascun porta allò que no fa servir i ho intenta canviar per alguna cosa que li pugui interessar.

L´Àrea de Medi Ambient tenia un punt d´informació on es repartien davantals i bosses per a la matèria orgànica. La resposta del públic va ser bona, ja que moltes persones es van apropar al punt d´informació per aclarir dubtes relacionats amb la recollida selectiva.

Col·lecció plaques de cavaCoincidint amb el Mercat d´intercanvi, es va fer la 2n trobada de plaques de cava i Mercat de segona mà i col·leccionisme. En aquesta 2n trobada es van presentar dues pirules (plaques que no han estat en ampolla) noves relacionades amb el modernisme de Canet de Mar. Actualment ja hi ha quatre pirules a la col·lecció relacionades amb el nostre poble, dues són d´és Canet i aquestes dues últimes.

A la Casa museu es poden comprar les pirules, si es compra tota col·lecció es lliuren  protegides en un estoig transparent. També es poden comprar les ampolles de cava amb  les plaques de nova temàtica que es van presentar a la Fira.

^