ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Medi Ambient agraeix la implicació de la població amb la recollida selectiva
PUBLICAT Dijous, 27.03.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Recollida d'escombraries Aquests dies s'està repartint a les cases de Canet, un fulletó de l'Ajuntament en el qual s'agraeix a la població la seva col·laboració per aconseguir que Canet sigui un dels pobles que més recicla a Catalunya i el primer del Maresme.

Segons dades de la Generalitat, Canet de Mar ha estat durant el 2006 el municipi de la comarca del Maresme amb el tant per cent més alt de recollida selectiva. Aquest 2007 hem superat el 60 %, la qual cosa fa que ens mantinguem en aquesta posició i seguim sent, també, un dels pobles que més recicla de Catalunya.

Això ha estat possible, sobretot, a la participació activa de les famílies de Canet. Per això, l'Ajuntament els felicita i els anima a seguir sent exemple en la gestió dels residus urbans.

Tot i així, encara hi ha veïns amb actituds incíviques, que llencen les escombraries en llocs i horaris no permesos i molesten la resta de ciutadans. L'Ajuntament ha contractat una informadora ambiental, encarregada, entre d'altres tasques, de detectar aquestes infraccions i iniciar les mesures de correcció corresponents.

Gràfic recollida selectiva
^