ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Escola Taller mostra la feina feta durant els seus dos anys de durada
PUBLICAT Dilluns, 02.06.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Després que una resolució de la Junta Electoral de Zona obligués a suspendre les portes obertes de l'Escola Taller el maig passat, els seus responsables han decidit fer-ho aquest primer cap de setmana de juny.Escola taller Can Pinyol


Així doncs, dissabte 7 i diumenge 8 de juny, tots els qui ho vulgueu, podeu acostar-vos fins a l'edifici de Can Pinyol (antiga Casa de Cultura) i veure la tasca que han dut a terme els alumnes-treballadors i els professors de l'Escola Taller Maresme II.


Durant aquest dos anys, l'Escola Taller ha ensenyat un ofici a nois i noies d'entre 16 i 24 anys amb l'objectiu de facilitar-los al inserció en el món laboral. Els mòduls impartits són: Electricitat, pintura, construcció i fusteria.

Escola taller Can Pinyol
El Departament de Treball de la Generalitat ha concedit a Canet una nova Escola Taller. Es tracta de Els Aromers, una escola que s'ocuparà de l'acondicionament de tot l'entorn de la finca de Vil.la Flora. Tindrà, com totes les escoles, una durada de dos anys i començarà aquest octubre de 2003.

Horari de les portes obertes:
Dissabte 7 de juny, de 10.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores
Diumenge 8 de juny, d'11.00 a 14.00 hores

Acte institucional: Dissabte 7 a les 12.00 hores


Carta oberta del director de l'Escola Taller


informació publicada el 2 de juny de 2003

^