ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nou logotip per a l'Àrea de Promoció Econòmica
PUBLICAT Divendres, 10.05.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
logotip promocio econòmica

L'àrea de Promoció Econòmica estrenarà els pròxims dies el seu logotip, que ha estat creat fruit de la col·laboració amb el programa Talent Creatiu i Empresa promogut pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Aquest programa busca integrar els estudiants en entorns laborals reals, fomentant habilitats com les relacions humanes, l'orientació al client, l'esperit emprenedor i la innovació tecnològica, entre d'altres.

Amb aquest objectiu els estudiants s’enfronten a un repte sobre un tema prèviament definit per part d'una Institució/Empresa col·laboradora, i han de generar propostes adequades a la seva demanda com si es tractés d'un "client" real.

Des del curs passat l'àrea de Promoció Econòmica participa en aquest programa, i a l'inici del present curs 2023-2024 va plantejar als estudiants de diferents Escoles d'Art i Disseny de Catalunya el repte de dissenyar un logo amb eslògan que reflectís els valors de l'àrea. En el repte han participat els alumnes de l'Escola d'Art de Manresa, de l'Escola d'Art i Disseny Illa de Sabadell, de l'Escola d'Art Josep Casadó de Mora la Nova, de l'Institut de FP Antoni Algueró de Sant Just Desvern i de l'Escola d'Art Ondara de Tàrrega.

Tots ells han estat treballant fins el passat mes de març en el disseny d'aquest logo amb eslògan seguint les directrius proporcionades per les tècniques i la regidora de l'àrea, i amb la direcció i orientació dels seus professors/tutors.

Després d'un procés acurat de selecció des de l'àrea de Promoció Econòmica, l'alumna Íngrid López Tamayo de l'Escola d'Art i Disseny Illa de Sabadell ha estat reconeguda per haver creat el logo/eslògan més adequat a l'encàrrec proposat.

El seu logotip, doncs, serà adoptat per l'àrea i s'utilitzarà en tots els comunicats, documents i material promocional realitzats per l'àrea de Promoció Econòmica.

Felicitats a l'Íngrid, al seu tutor i a l'Escola d'Art i Disseny Illa de Sabadell. Aquí teniu una mostra del logo guanyador!

^