ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament lliura a l'AECC els 1.645 euros recollits a la Cursa de la Dona
PUBLICAT Divendres, 15.03.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
AECC diners cursa de la dona

Aquest final de febrer passat, l'Assemblea Canet de Mar de l'Associació Espanyola contra el càncer (AECC), ha rebut de l'Ajuntament el donatiu recollit durant la Cursa de la Dona. 

L’Àrea d’Igualtat, acompanyada de l’Equip de Govern municipal, ha recollit el donatiu sorgit de les inscripcions de les persones participants en l’edició de la Marxa de la Dona 2023, que es va disputar el dia 26 de novembre passat.

L’alcalde Sr. Pere Xirau, en nom de l’àrea d’igualtat, dels col·laboradors Club Atletisme Sport Canet i Gesport, ha fet lliurament a la Presidenta de l’assemblea local de l’AECC Sra. Montserrat Vilella i a la coordinadora tècnica del Maresme Sra. Laura Valle els 1.645 euros recollits. 


En aquesta edició de la cursa, es va fer una prova pilot d’ajuntar la marxa per la Dona i la Marxa per la lluita contra el Càncer de Mama, per tal d’unificar esforços, optimitzar els recursos necessaris per organitzar una activitat d’aquestes característiques i alhora unificar dues lluites que afecten fonamentalment les persones de gènere femení: contra el Càncer de Mama ( 19 d’Octubre) i contra la Violència masclista (25Nov). Per aquest motiu el lema va ser “contra les lluites no estàs sola”.

La trobada també va servir per valorar positivament aquesta primera edició amb aquest doble component de reivindicació i lluita, per aquest motiu ja es va acordar realitzar una segona edició el 24 de novembre d’aquest any.

^