ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Divendres
28.06.2024
20:30h
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Lakatans
Tres autèntics homínids del jazz aborigen. Els incombustibles Santi Arisa, Rafa Escoté i Josep Mas "Kitflus", juntament amb en Dan Arisa.
Lloc
TMC Odèon
Durada
70 minuts
Organitza
TMC
Preu
Taquilla:12€ , Anticipada: 10€ Abonament 3TA (3 espectacles a 25€ )
Tipus d'acte
Música

Santi Arisa, resident a Canet de Mar la dècada dels 80, impulsor dels Perkutes de Canet i creador de la Sardanova torna a l´Odèon amb els seus companys Lakatans.

Pioners del jazz fusió al país, ofereixen la música en estat pur. El seu repertori el conformen temes propis de jazz/funky-fusió amb influències mediterrànies.

Des de fa més d´una dècada Jazz Lakatans és un trio estable format pel mateix Arisa, el mestre de les tecles Josep Mas ‘Kitflus´ i la solvència al baix de Rafel Escoté, tots tres vells companys i vells amics. Quan el trio es transforma en quartet s´afegeix a la percussió Dan Arisa, fill de Santi Arisa.

Arisa, Kitflus i Escoté han compartit múltiples aventures i han impulsat la creació musical del país des dels registres i estils més diversos. Fusioon, Iceberg, Pegasus o La Tribu són tan sols alguns dels referents històrics que figuren a les seves credencials.

Són tres autèntics homínids del jazz aborigen que es conrea per aquestes terres des de fa més de quatre dècades i retrobar-los és una experiència genuïnament essencial. Alerta, tornen els Lakatans!”

^