ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dissabte
22.06.2024
18:00h
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
El Caçador d'Imatges amb Sergi Buka
Il·lusionisme, poesia, ombres xineses i llanterna màgica.
Lloc
TMC Odèon
Durada
60 minuts
Organitza
TMC
Preu
Taquilla: 12€ Anticipada: 10 € Abonament: 3TA (3 espectacles de 12€  taquilla: 25 €)
Tipus d'acte
Teatre

El caçador d'imatges és un mag i llanternista viatger que recorre el món a la recerca d'una misteriosa imatge que el va captivar. Es mou a través de l'espai i del temps sense altre equipatge que la màgia de la llum, i ens convida a participar en una experiència visual que s'inicia a la foscor de les coves on els xamans donaven vida a l'esperit de les ombres.
Travessant els segles, l'encanteri de la llum ens atraparà en un espectacle en què la llanterna màgica projecta imatges originals de principis del segle XIX, per arribar a un món –el nostre– ja totalment dominat per la imatge, en què la realitat virtual envaeix fins i tot el nostre espai físic.
Potser en la fosca de la nit, esberlada per la llum de la lluna –o entre les estrelles– el llanternista trobarà la misteriosa imatge que el va captivar fa tant de temps.

Inventada al segle XVII, la llanterna màgica és l'aparell òptic precursor del cinematògraf.

Idea, creació i interpretació: Sergi Buka/ Dramatúrgia: Ramón Mayrata / Sergi Buka Text: Ramón Mayrata/Traducció catalana: Jordi Jané /Música original: Jordi Sabatés / Ramon Calduch/Vestuari: Josep Abril / Rosa Solé
Mirada externa: Mark Blezinger/ Assessorament interpretació: Pep Paré/ Fotografia estudi: David Ruano /Fotografia directe: Antxon Castresana

Espectacle en residència creativa al TMC Odèon.

Fitxer Acrobat-PDF de (1.32MB)

Fitxer: Cac__807_ador.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1.32 MB

^