ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El 2 de març ha tingut lloc la jornada de defensa personal per a dones
PUBLICAT Dijous, 07.03.2024
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
defensa personal per a dones

Hi han participat gairebé 40 persones de gènere femení, que s’havien inscrit prèviament. Aquest taller és una iniciativa impulsada des de l’àrea d’Igualtat, en cooperació amb l’àrea de Seguretat Ciutadana. Vol ser la continuïtat dels tallers i cursos d’autodefensa femenina des de l’any 2018.


El passat dissabte dia 2 de març, i dins el marc de les activitats del Dia Internacional de la Dona, es va realitzar una Jornada teòric pràctica de Defensa Personal per a Dones a la pista d'hoquei del Pavelló Municipal.

La iniciativa de la Policia Local de Canet de Mar, va comptar amb l’estreta col·laboració de la Regidoria d’Igualtat i la Regidoria de Seguretat Ciutadana, que va fer que
l’assistència i participació de les dones fos tot un èxit.

Agents de la Policia Local de Canet, en col·laboració amb dos instructors externs van proporcionar la formació. En aquesta jornada es van facilitar uns consells teòrics bàsics de mesures de prevenció i autoprotecció personal que tothom pot incloure dintre dels hàbits de la vida quotidiana per tal de disminuir el risc de ser víctimes de delictes o agressions.

També es van proporcionar a les dones una sèrie de tècniques senzilles per poder afrontar situacions de perill. L’objectiu d’aquestes Jornades és incrementar la seguretat personal i autoestima de les dones a través dels consells i eines que es posen al seu abast.

La voluntat des de les àrees participants, és la de donar continuïtat a aquestes Jornades formatives per a majors de 18 anys i fer-les extensives, de manera específica, a grups de dones adolescents, així com a d’altres col·lectius i grups d’edat, no només per reforçar i consolidar coneixements, sinó també per anar incorporant noves tècniques amb elements que poden tenir al seu abast.

^