ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Fem un minut de silenci com a condol i condemna d'un nou feminicidi a Catalunya
PUBLICAT Dilluns, 31.07.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Minut de silenci a Vil·la Flora

Aquest migdia, en algunes dependències municipals, personal i càrrecs polítics han fet un minut de silenci en senyal de condol i rebuig per un nou assassinat d'una dona a mans de la seva parella. 


Vil·la Flora, on s'ubica l'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament, ha estat una de les dependències on s'ha sortit al carrer aquest migdia per fer un minut de silenci com a rebuig a la violència envers les dones. 

El Departament d’Igualtat i Feminismes ha convocat a les treballadores i els treballadors públics, a la xarxa d’abordatge de les violències masclistes, i a totes les persones que volen mostrar el condol i el rebuig davant els feminicidis, a participar en un acte amb un minut de silenci avui dilluns 31 de juliol, a les 12h del migdia. 

El gest pretén condemnar un nou feminicidi que ens colpeja, succeït a Barcelona, on una dona ha estat assassinada presumptament a mans de la seva parella.
 
Treballadors i treballadores de les àrees ubicades a Vil·la Flora, així com la regidora d'Igualtat, Rosabel Madrid, han fet el minut de silenci davant la porta de l'equipament i s'han sumat així a l'acció de protesta i compromís de combat d'aquesta greu vulneració de drets des de l’acció quotidiana i responsabilitat de cada un i una de nosaltres.
  

^