ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
28J | Canet amb orgull
PUBLICAT Dimecres, 28.06.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Canet amb orgull

Ens sumem a les accions per commemorar el Dia Internacional per l'alliberament i orgull LGTBI, que se celebra el 28 de juny. Lluïm la bandera que els visibilitza, a les dependències municipals. Altres accions dutes a terme a Canet són les xerrades - taller de sensibilització sexual que vam fer al mes de maig. 


L'Àrea d'Igualtat en nom de tot l'Ajuntament, se suma a la campanya per reivindicar el dret de les persones a ser com vulguin ser i a poder viure la seva identitat amb plenitud en totes les etapes de la vida, sense haver de patir desigualtats, discriminacions o violències.

Reivindiquem el dret de la infància a expressar la seva identitat de gènere sense que vingui cap autobús a negar-ne l’existència. El dret d’adolescents i joves a no patir assetjament als centres educatius o en els espais de lleure. El dret a formar una família amb una persona del mateix sexe i que no et preguntin pel «pare» i la «mare». El dret de les persones grans a no haver de tornar a l’armari quan han de viure en una residència.

Perquè l’orgull més gran és l’orgull que ens fa créixer.

 

Manifest 28J

Manifest 28J

Fitxer: DIBA_Manifest_28J_2023__1_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 643.89 kB

Xerrada - taller sobre sensibilització sexual L'Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament, l'Associació Chrysallis, i l'Àrea de Benestar emocional del CAP de Canet van organitzar el 15 de maig unes xerrades - taller de formació i sensibilització sexual, a les residències Sant Roc/Miramar i a la residència Guillem Mas, per tal de donar a conèixer la guia pràctica per incorporar la perspectiva LGTBI.

Aquests tallers tant van anar dirigits a les persones professionals que desenvolupen la seva tasca en aquests centres sòcio-sanitaris com per a les persones que hi resideixen. Les xerrades van anar a càrrec d'Estel Víudez i Luís Fernández.

 

 

 

^