ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Acció Social i Igualtat han ofert un taller d'empoderament per a dones
Empoderament. Autoconeixement i Autoestima
PUBLICAT Dimarts, 21.12.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Taller d'empoderament per a dones - foto cedidaAquest octubre i novembre passats, les àrees d'Igualtat i d'Acció Social han dut a terme un taller d'empoderament per a dones. 

L'objectiu del taller ha estat l'acompanyament a les dones perquè cadascuna pugui assumir la responsabilitat que té com a persona única, i fer-les desenvolupar tot el potencial que duen dins per ser co creadores de les seves vides.

S’ha treballat l’autoconeixement, la responsabilitat i el compromís per a iniciar un procés de transformació i poder replantejar-se qui realment són.

El Taller ha ofert la possibilitat d’entendre la importància de posar límits tant a elles mateixes com als altres. Mitjançant tècniques de comunicació amable i curosa, s’ha pogut incidir en com és d’important el que senten i quines necessitats no cobertes estan al darrera d’aquesta emoció, i poder cobrir-les entenent i respectant les necessitats dels altres. 

La meditació ha estat una de les eines emprades durant les sessions i els ha permès tenir una perspectiva des de fora, sense deixar-se arrossegar per la ment o les emocions.

Les dones han pogut conèixer les creences limitadores, les pors que sabotegen sense ser-ne conscients.

Les participants s'han mostrat molt satisfetes de l'experiència. Aquests són alguns dels seus testimonis:

“Per a mi ha sigut un espai d'autoconeixement, he rebut les eines i l'empenta que necessitava per a començar de zero, ja que el canvi comença a dins d'una mateixa per a poder canviar el de fora. Per tot això,  moltes gràcies.”

“Me llevo una experiencia positiva y agradable que ha sido de gran ayuda para algún bloqueo que tenía en mi mente…gracias!”

"Creure en una mateixa és essencial."

“Cal fer més tallers on poder connectar i treballar-nos com a dones...ha estat una experiència que m’ha servit per donar un pas que m’il·lusiona”.

 

 

^