ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Diumenge celebrem a Canet l'11è Campionat de Cros Curt de Catalunya
I el 24è Cros de Canet de Mar
PUBLICAT Dijous, 25.03.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Des de l'organització es demana que no s'acudeixi com a públic a l'esdeveniment, ja que encara que es tracta d'una activitat a l'aire lliure, la situació de pandèmia no permet l'aglomeració de persones a l'entorn del circuit.


cartell campionat cros curtAquest diumenge celebrem, als terrenys del Polígon industrial Can Misser, a tocar del complex esportiu H2O, l'11è Campionat de Cros Curt de Catalunya i el 24è Cros de Canet de Mar.

És un campionat organitzat per l'Ajuntament de Canet, el Club Atletisme Sport Canet i l'empresa Gesport, s.l., per delegació de les federacions Catalana i Espanyola d'Atletisme.

Les proves començaran a les 10 del matí. Les categories que hi participen són SUB 12-14-16-18 I ABSOLUTA (a la categoria absoluta podran participar atletes sub. 20, sub. 23, seniors i masters).

A causa de la pandèmia, l'accés estarà restringit i es demana a la població que no hi acudeixi, ja que no es permet l'aglomeració de persones. Tots els participants i els responsables d'esportistes i clubs, han de complir amb totes les mesures de seguretat fixades per l'organització i les autoritats sanitàries.

^