Ajuntament de Canet de MarAJUNTAMENT DE CANET DE MAR

Notícies
PUBLICAT Dimarts, 08.08.2017

foto web Canet joveLa Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Canet ha actualitzat la pàgina web Canet Jove, www.canetjove.cat, per tal que tots els i les joves del municipi puguin accedir a continguts informatius i formatius del seu interès.

Aquesta web, posada en marxa l’any 2013, s’ha actualitzat per tal d’oferir un disseny 100% responsiu i que tots els i les joves de Canet de Mar la puguin consultar des del seu telèfon, quan vulguin i on vulguin. Alhora, l’actualització ha permès introduir una sèrie de novetats tècniques dirigides a millorar l’experiència dels internautes, fent-la més navegable i usable.

La pàgina web Canet Jove és una eina de consulta i comunicació dirigida als i les joves de Canet de Mar on es poden assessorar i informar sobre opcions formatives, propostes d’oci o projectes de mobilitat internacional, a més de consultar o entrar a formar part de la borsa de cangurs i de classes de repàs. La pàgina és una de les vies de comunicació digital de què disposa la Regidoria de Joventut de Canet, doncs també compta amb perfils a les principals xarxes socials com ara Instagram, Twitter i Facebook.

A més a més, durant el curs escolar, els dimarts de 16.30 a 19.30 hores, i de forma presencial, Joventut ofereix un espai de trobada per a joves a La Masoveria.